Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Αιμοδοσία !!


Φωτογραφία
από την εθελοντική αιμοδοσία στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2009 ημέρα Παρασκευή και Σάββατο, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.
bone man: Πάμε ρε να δώσουμε αίμα που όταν το χρειαστούμε παρακαλάμε δεξιά και αριστερά!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ άσχημο το σχόλιο για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα!!! Τι πάει να πει τρεχάτε ρε? Που αναφέρεσαι στα πρόβατα που έχεις έξω απ΄το σπίτι σου?
Αναλογίσου αν έχεις δώσει ποτέ αίμα!!!
Βεβαίως να πάμε όλοι οι αιγινήτες να δώσουμε αίμα! Αυτό είναι προσφορά, να δίνεις κάτι που δεν αγοράζεται και που δεν διαπραγματεύεται... Αλλά τί σου λέω τώρα, εσένα σου έμαθαν οι φίλοι σου ότι όλα αγοράζονται και πουλιούνται... Αλλά δεν είναι έτσι φιλαράκι κι ελπίζω μέσα απ΄την καρδιά μου να μην καταλάβεις ποτέ αυτό που σου περιγράφω!

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως να πάμε όλοι οι αιγινήτες να δώσουμε αίμα! Αυτό είναι προσφορά, να δίνεις κάτι που δεν αγοράζεται και που δεν διαπραγματεύεται...

Afto krataw.
bone man

Ανώνυμος είπε...

(Αναφέρομαι στο πρώτο σχόλιο)
Μεγάλε το χεσες. Ξεκίνησες με αναφορές στην ελεύθερη βούληση και κατέληξες σε ευθεία άδικη, προσωπική επίθεση στον άνθρωπο που ανάρτησε το θέμα.
Αντίθετα όπως σοφά σου απαντά ο ίδιος, το διακύβευμα είναι σημαντικό. Αν κάποιος έχει δώσει ή δεν έχει δώσει αίμα στο παρελθόν δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να συνειδητοποιηθεί η ανάγκη, να γίνει τρόπος ζωής, και να αλλάξουμε από σήμερα.
Το αίμα μας περισσεύει στον οργανισμό μας και λείπει δραματικά από τα νοσοκομεία.
Σχόλια όπως το δικό σου

«Αλλά τί σου λέω τώρα, εσένα σου έμαθαν οι φίλοι σου ότι όλα αγοράζονται και πουλιούνται...»

καλό είναι να λείπουν από μια τέτοια προσπάθεια. Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος του blog θα το «σκούπιζα». Όχι γιατί (όπως ίσως προλάβεις να σκεφτείς) είμαι κατά της ελεύθερης έκφρασης και βούλησης , αλλά γιατί όπως έγραψα ψηλότερα η αιμοδοσία είναι πάνω από προσωπικά και βλαχοίντριγκες. Είναι προσφορά αγάπης και ζωής. Αν ποτέ κάποιος δικό σου το ‘χε ανάγκη θα καταλαβαίνεις καλά τι εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Να αναλογιστείς κάτι έξυπνε Ρομπέν των Δασών!!! Και δικός μου έχει χρειατεί αίμα στο παρελθόν και εγώ έχω δώσει αίμα, άρα ξέρω καλά γιατί μιλάω!!! Εγώ αν μπορείς να εννοήσεις έγραψα για την πάρα πολύ άσχημη τοποθέτηση του admin σε ένα τόσο πολύ ευαίσθητο θέμα.
Όσον αφορά να σβηστεί το σχόλιο μου απ΄το Blog, δεν είσαι εσύ αυτός που θα το αποφασίσεις και σε μια ελεύθερη διαλόγου κοινωνία, δηλώσεις σαν τις δικές σου παραπέμπουν στην χούντα.
Πρώτος έγραψα ότι η αιμοδοσία είναι προσφορά ...
Αν είσαι προκατειλημένος αυτό είναι δικό σου πρόβλημα κι όχι δικό μου, μπορείς όμως κάλλιστα να επισκεφθείς έναν ειδικό να σε βοηθήσει, σίγουρα εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α έχεις προκατάληψη με κάποιον πρέπει πρώτα να τον ξέρεις. Το μόνο που ξέρω από εσένα είναι τις δύο μαλακίες που έχεις γράψει. Σε ότι αφορά στην φιλική σου παραίνεση να πάω στο γιατρό, έχεις δίκιο. Άκου όμως και τη δική μου συμβουλή:
Πήγαινε σε γυναίκα θα σε βοηθήσει. Θα ανοιχτεί καινούργιος κόσμος μπροστά σου.
Και κάτι άλλο είμαι ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΙΚΟΣ. Το κατάλαβες αμέσως κορόιδο

Ανώνυμος είπε...

paidia halarwste!

bone man

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, βρήκατε θέμα να κάνετε ιδεολογικοπολιτική ανάλυση; Χωριάτες, ε χωριάτες ...