Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΣΧΕΔΙΟ?

Κάτι πήρε το αυτί μας για σχέδιο από την Δημοτική Αρχή, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στο νησί μας !

bone man: Η μέχρι στιγμής κοινωνική παρουσία του Δήμου, είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Το σχέδιο όμως που ακούμε ότι εκπονείται για την τόνωση του Αιγινήτη επαγγελματία, των παραγωγικών τάξεων, των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και με προεξέχουσα, τη δημιουργία Δημοτικής Κοινωνικής Επιχείρησης, γίνονται για πρώτη φορά με τέτοιο συντονισμό.

sxoliastis:η πρόθεση σίγουρα επαινετή όμως θα περιμένουμε το πλήρες σχέδιο για να εκτιμηθεί η δυνατότητα εφαρμογής του.




Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΚΩ

Διαβάσαμε το ρεπορτάζ της Νέας Εποχής για τον Δήμαρχο της ΚΩ, και συμφωνούμε ότι το ποδήλατο είναι απαραίτητο!

Hermes: Το ποδήλατο για πολλά χρόνια ήταν ένα χαρακτηριστικό στοιχειό του νησιού Όλοι θυμόμαστε πόσα ποδήλατα ενοικιαζόντουσαν Χάθηκε στον χρόνο.. Τελευταία βλέπουμε διστακτικά να εμφανίζονται πάλι. Μακάρι να αποκτήσουμε και υποδομές.
sxoliastis: με τη φωτογραφία !!!! αυτή θα προπαγανδίσουμε την εφαρμογή του μέτρου με τον πιο κατάλληλο τρόπο.πιστεύω ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είμαστε πολύ μακριά από τη λογική του ποδηλάτου.όσο για το θέμα των υποδομών είναι καθαρά θέμα υποδομής τής νοοτροπία μας όλο τα καλοκαίρι το μικρο λεωφορείο πέρναγε άδειο ποίος ειναι αυτός που θα παρη ποδήλατο ?

bone man: Ας μη γελιόμαστε. Δε νομίζω ότι υπάρχουν τοοοσο φαρδύς δρόμοι στο νησί για να γίνουν κ ποδηλατόδρομοι. Ας γίνουν πρώτα πεζοδρόμια. Αυτό όμως που μπορεί να γίνει είναι, να κλείσει - τουλάχιστον - δια παντώς το ιστορικό κέντρο και να μπουν ποδήλατα (με το σύστημα του Παρισιού κ της Βαρκελώνης) στις εισόδους της πόλης και τα πάρκινγκ.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Και μετά φταίει ο Διοικητής!

Οδός Χρήστου Λαδά 28-11-2008 και ώρα 19:23. Και τα δύο αυτοκίνητα παρκαρισμένα εκεί τουλάχιστον μιάμιση ώρα!
bone man: Είιιμαι μάγκας ... και το κέφι μου θα κάααανωωωω!
Hermes: Κάνουν ρουσφέτια τέτοια ώρα?
bone man: Οξω ρε Hermes!
Hermes: To 1,63 πως το έβγαλες? ξάπλωσες?

Βιολογικός Καθαρισμός


Διαβάσαμε από το www.aeginaportal.gr ότι ο Δήμος προμηθεύτηκε σύστημα βιολογικού καθαρισμού αξίας 140.000Ε, για τα Ψαράδικα, το Δημαρχείο και τις τουαλέτες.


bone man: Α ρε Κουκούλη γάτε!! Για να δούμε τώρα πoιός θα πάει προεκλογικά να ρίξει χρώμα στις τουαλέτες του Δήμου για να βγει στο λιμάνι. Χωρίς πλάκα όμως, θα μου λείψει αυτή η χαρακτηριστική μπόχα!

Hermes: Περιττό έργο, πεταμένα χρήματα. Εγώ είμαι υπέρ της άποψης του Μουρτζη: Να πηγαίνει 2 φορές την ημέρα το βοθρατζιδικο του Δήμου και να αδειάζει. Κέρδη: Η Αστυνομία θα γράφει τα αυτοκίνητα στο μποτιλιάρισμα, Ο Πτερουδης θα έχει περισσότερη και πιο σταθερή πελατεία με τα καταστήματα αυτά καθημερινά, και περισσότερα έσοδα.
sxoliastis:εγώ θα ρίχνω αμπούλες τα βράδια ειδικά το καλοκαίρι για να μη λήψη η μυρωδιά από το φίλο bone man.ας είναι χιούμορ κανω.το σίγουρο είναι ότι είναι το πρώτο μεγάλο βήμα εξωραϊσμού της παραλίας ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.
όσο για την πρόταση για το βοθρατζιδικο όποιος την έκανε από το δημοτικό συμβούλιο με ένα καλό διαιτολόγιο με όσπρια θα έχει πάντα κοντά του την ατμόσφαιρα που η τεχνολογία θα του στερήσει.


ΠΑΝΤΟΥΦΛΑ

H Παντούφλα που θα πηγαίνει Αγκίστρι!
bone man: Ααααχχχ.... Έρημα χρόνια!! Τι θυμήθηκα!! Σε λίγο θα δούμε το Πίνδος, το Χαρά και το Αιγινάκι!!!! Έρχετε και το νέον έτος 1979. Βρε ούστ!
Hermes: Είναι στοιχείο RETRO! ΑΦΜ ΤΡΙΤΗ?
sxoliastis:αν αυτό είναι εξέλιξη στις συγκοινωνίες τότε ζήτω !!!!!στην οπισθοδρόμηση. περιμένω φωτογραφία με τον "ΜΑΝΑΡΑ" και τον "ΝΤΑΒΕΛΗ"στην προβλήτα.
έξω από την "πλάκα" αυτό το χάλι έχει όνομα, και λέγεται υπουργείο ΕΜΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ,με την πολιτική που τόσα χρόνια εφάρμοσε ,σε σχέση με την ΑΙΓΙΝΑ από εποχής ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ έως σήμερα ,με αποτέλεσμα για να μπόρεση το ΑΓΚΙΣΤΡΙ να κάνει τη δουλειά του να γυρνά σε συγκοινωνιακά μέσα του 1975.


A.K.Π

Η πρόταση του Δήμου: <Ανθρώπινος κύκλος προσφοράς>
Προσφέρουμε: Είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια!
bone man: Τέτοιες πρωτοβουλίες από όπου κι αν προέρχονται (Δήμο, Εκκλησία, Συλλόγους κ.λ.π.) μόνο καλό κάνουν! Βέβαια αυτό που δεν έχω δει ποτέ, είναι αυτές οι πρωτοβουλίες να προέρχονται από πρώην ή από επόμενους!

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Πουτ ... δε ΚΕΠ ... νταουν !!


ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αίγινα, 24 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επειδή γράφονται πολλά ανακριβή για το κτίριο του ΚΕΠ, τόσο το παλιό όσο και το νέο, θεωρούμε αναγκαία την αποκατάσταση της αλήθειας...........
........Την προηγούμενη εβδομάδα, ενημέρωσε τηλεφωνικά τη δικηγόρο του Δήμου ότι συμφωνεί να επανέλθει το ΚΕΠ στο κτίριο της οδού Αφαίας!


bone man: Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι ο Δήμος έχει αρχίσει να μας ενημερώνει, σχεδον άμεσα, με δελτία τύπου που περιέχουν σοβαρά επιχειρήματα και απαντούν σε φήμες. Η ενημέρωση είναι ένα βήμα προς την καλύτερη οργάνωση.
Hermes: Έχεις δίκιο bone man, στα συμβούλια τα ακούνε μεταξύ τους.
sxoliastis:άμεση ενημέρωση του δημότη είναι ο μόνος τρόπος ειλικρινούς επικοινωνίας του πολίτη με τις αρχές του τόπου.το γραφείο δημ.σχέσεων του δήμου να είναι ουσιαστικά γραφείο τύπου ,δραστήριο ,σύγχρονο,και κυρίως με γρήγορα αντανακλαστικά απέναντι στα γεγονότα και κυρίως στις φήμες.


ZzzzzZzzzzzzz


Μας πήρε ο ύπνος!

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

τ - υπο - γραφες!

Παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας σχετικά με το περίφημο δάνειο και τον λόγο που απορρίφθηκε από την επιτροπή του άρθρου 152.

Δελτίο Τύπου
Είναι γνωστό σε πολλούς δημότες το τεράστιο χρέος, ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, που παρέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή. Τα χρέη αυτά τα δημιούργησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά η παρούσα δημοτική αρχή πρέπει να τα πληρώσει.

Το τεράστιο αυτό ποσό μπορεί να βρεθεί μόνο με δανεισμό. Η δημοτική αρχή γνωστοποίησε την πρόθεσή της να ζητήσει προσφορές από Τράπεζες. Οι παρατάξεις της μειοψηφίας του Δήμου δεν συμφώνησαν στη λήψη δανείου. Όταν ήρθαν οι προσφορές, επιλέχθηκε η συμφερότερη, της τράπεζας Marfin Egnatia Bank με χαμηλότερο επιτόκιο από τις άλλες και με αποπληρωμή 20 χρόνων. Τότε, η μειοψηφία άλλαξε θέση και πρότεινε τη λήψη δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που έχει όμως μεγαλύτερο επιτόκιο και 10 μόνο χρόνια αποπληρωμής, δηλαδή μηνιαία δόση που δεν μπορεί να καλύψει ο Δήμος.

Μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη δανείου, οι αρχηγοί των παρατάξεων της μειοψηφίας κατέφυγαν σε συνεχείς προσφυγές, με σκοπό την ακύρωση της απόφασης, επικαλούμενοι τυπικούς λόγους, όπως π.χ. ότι η απόφαση τοιχοκολλήθηκε και το πρακτικό τοιχοκόλλησης δεν το υπέγραψαν δύο μάρτυρες αλλά μόνο ένας. Με την παρελκυστική αυτή τακτική παρήλθε εξάμηνο από την ημερομηνία που δόθηκε η προσφορά προς το Δήμο και, εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, η Marfin Egnatia Bank ειδοποίησε το Δήμο ότι δεν μπορεί πλέον να τον δανείσει με αυτούς τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Η μεγάλη καθυστέρηση της εξόφλησης των προμηθευτών του Δήμου, έχει συνήθως ως αποτέλεσμα την προσφυγή των πιστωτών στα δικαστήρια και στην έκδοση διαταγών πληρωμής (και μάλιστα με τόκους και δικαστικά έξοδα), γεγονός που μπορεί να φέρει το Δήμο σε αδιέξοδο.

Το κυριότερο, όμως, που πρέπει να τονισθεί και να γίνει κατανοητό από τους συμπολίτες μας, είναι ότι, η καθυστέρηση του δανείου που προκλήθηκε από τις αλλεπάλληλες προσφυγές των επικεφαλής της αντιπολίτευσης, έχει δυσμενείς συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία του νησιού μας: Από το δάνειο αυτό πρόκειται να εξωφληθούν και 51 αιγινήτες επαγγελματίες με το ποσό των 1.150.000 ευρώ περίπου. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα σήμαινε για την οικονομία και η κοινωνία της Αίγινας η άμεση εισροή αυτού του μεγάλου ποσού, ιδιαίτερα την δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη δανειοδότηση και εντείνει τις προσπάθειες της, ώστε οι σχετικές διαδικασίες να περατωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας


bone man: Τελικά τι στομάχι χρειάζετε να έχεις για να χωνέψεις τις άνευ προϋγουμένου γραφειοκρατικές βλακείες που καταργούν πολιτικές δράσεις? Που στο καλό ξέρει ο κουστουμάτος του 152 γιατί παίρνει δάνειο ο Δήμος? Τις πολιτικές τις καταργεί ή τις επιβραυεύει μόνο ο λαός καθε τέσσερα ρημάδια χρόνια. Εκτός και αν οι 3 καμπαλέρος αποφασίσουν να κάνουν πολιτικό "πραξικόπημα" με προσφυγές για επιπλέων δημοσιότητα. Φυσικά μετά απ' αυτά, τις αποφάσεις θα πρέπει να τις τοιχοκολλούν τουλάχιστον "5 νοματαίοι για μαρτύροι"!


Hermes: Δυστυχώς αυτοί που χρέωσαν τον Δήμο και ο υποστηρικτής τους, δεν έχουν καταλάβει την ζημία που έκαναν στην κοινωνία της Αίγινας .Εμείς που το έχουμε καταλάβει ..θα το θυμόμαστε για καιρό.!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΧΩΣΤΑ !!



Οργή Κοντοβράκη για την εικόνα του νησιού. Έντονη επίθεση εναντίων συγκεκριμένων επαγγελματιών στην ομιλία Σακιώτη.

"Άμεσος και χειμαρρώδης δεν δίστασε να εγκαλέσει για αισθητικές παραβάσεις τους κ. Παπαργύρη («θα μπει κανένας αφηρημένος περαστικός μέσα στη βιτρίνα με τα σφαχτά», είπε), την τερατώδη ταμπέλα του κ. Σκλάβαινα («κατέβασε την κι εγώ θα βγω να φωνάζω σε όλους ότι την κατέβασες») αλλά και το …κουρτινοσέντονο, του ζαχαροπλαστείου ΑΙΑΚΕΙΟΝ"
AgiosPistatsios: Μήπως οι φωνές να γίνουν περισσότερες και πιο δυνατές? Λέω... μήπως?
Ηermes: Τον κομματικό Παπαργυρη τον ενδιαφέρει να ανοίγει την Σ.Ροδη και τίποτα άλλο. Πως έμαθε ότι υπέγραψε ένας δημοτικός υπάλληλος αντι για δυο στην ανάρτηση της απόφασής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου μου κάνει εντύπωση. Εκτός και αν ο υπάλληλος είναι και αυτός κομματικός. Όσο για τον ζωγράφο κάνω πρόταση να γίνει ο χρυσός πολίτης του μήνα . Εικαστικό golden boy κανε την απονομή.
sxoliastis:επιτέλους !!!! μια επώνυμη (χρυσή) φωνή να πει τα πράγματα με το όνομα τούς.
bone man: Μπράβο Νεκτάριε! Εμείς οι υπόλοιποι ας συνεχίσουμε να ανασηκώνουμε τους ώμους αδιάφορα, προσπερνώντας, και ας κρυφοκουτογελάμε με τις "βλακείες που λένε κάτι κουλτουριάριδες".

ΠΟΣΟ?

Πόσο ηθικό είναι να δημοσιεύονται φωτογραφίες από ανοιχτό φέρετρο?


Hermes: Υπάρχουν και όρια στην οικειοποίηση γεγονότων
AgiosPistatsios: Στο aeginamprosta αναφέρεσαι?
Hermes: Αν αυτό είναι μπροστά, θα κάτσω πίσω.
sxoliastis: ουδέν σχόλιο

' Από ' ... Ανέκαθεν!

Μια ευγενική χορηγία των κυβερνήσεων, κομμάτων, δημοτικών αρχών σε όλους τους νέους του νησιού μας από 13 έως 26 ετών.

AgiosPistatsios: Ενα fredo παρακαλώ!!! Τα έχουμε πει για τους νέους... Αυτά είναι ανησυχίες του χειμώνα που στην Αίγινα κρατάει λίγο. Κάντε υπομονή παιδιά να έρθει το καλοκαιρακι, μπαράκια, μπανάκια, γκομενάκια, ρακέτες, mohito και να μαστε καλά! Ο χειμώνας είναι λιγο βαρύς και σε κάνει να σκεφτεσαι... Φίλαράκι μην ξεχάσεις το fredo!

ΣΑΡΩ-τικός

Σαρω - τικός ο Σαρωνικός. Μόνος πρώτος στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής. Λέτε να ...;
bone man: Όλοι στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα! Ο αθλητισμός στην Αίγινα πρέπει να έχει μέλλον, π.χ. μπάσκετ (;). Αλήθεια τι γίνεται με το κλειστό γήπεδο κύριοι;
Ηermes: Μακάρι να παει καλά η ομάδα, αλλά είναι κρίμα να παίζουν τόσοι λίγοι Αιγινήτες. Κοιτάξτε 11αδα στην γυναικεία ομάδα.μια από τα ίδια

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΝΕΑ? ΠΕΙΡΑΙΑ? ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ?

Η εφημερίδα έχει καθυστερήσει να εκδοθεί κατά 2 εβδομάδες

Hermes: Ελπίζω να μην κλείσει. Αν δεν έχει νέα για τον Πειραιά να γράψει, τουλάχιστον για τον Σαρωνικό έχει, κάθε Κυριακή παίζει!
bone man: Μια καθυστέρηση στην έκδοση μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Αν μας διαβάζει ο κος Θεοδωράκης, ας μας πει.
Hermes: Κανε υπολογισμούς να δεις πόσα φρέσκα νέα θα έχει. Είναι 15μερη, 2 εβδομάδες η καθυστέρηση φτάσαμε 45, 6 χρόνια στο Δημοτικό, 3 στο Γυμνάσιο..
AgiosPistatsios: Μπορεί να περιμένει να μπει ο καινούριος χρόνος που θα έχει ξεκινήσει για τα καλα η προεκλογική εξτρατία... Θα έχει άλλο ενδιαφέρον$$$

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Πως ντου μπάει ..

Εγκαινιάστηκε το νησί του Φοίνικα στο dubai

Hermes: Νησιώτες εμείς Νησιώτες και αυτοί! Τις ευχές μας!

sxoliastis : καλή η τεχνολογία ,ωραία και τα πετροδολάρια αλλά

εμείς στα φυσικά νησιά νομίζω ότι είμαστε καλύτερα .

bone man: Εμ βέβαια ... Σ' αυτούς η ΜΑΡΦΙΝ έδωσε δάνειο! Άραγε δεν έκανε κανείς προσφυγή;


Σκούπα

Ηλεκτρική σκούπα στο λιμάνι!

Hermes: Πάρτε και ένα πλυντήριο να βγουν τα άπλυτα στην φόρα!
bone man: Ε τώρα κοίτα φωτογραφία! Που είναι οι στολές τους ε; Τστστσ... ειναι πράγματα αυτά;

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΔΑΝΕΙΟ

Η τράπεζα με την οικονομική κρίση που επικρατεί αναθεώρησε την προσφορά της . Προς τα πάνω τα επιτόκια βέβαια. Δεν φαίνεται ότι συμφέρει πια τον Δήμο.

Hermes: Λογικό ακούγετε. Είναι γνωστή πια η διάθεση των Ελληνικών Τραπεζών απέναντι στους καταναλωτές .Φαίνεται χάσαμε μια καλή συμφωνία για τον Δήμο. Η αντιπολίτευση ευθύνεται απόλυτα. Κύριε Αλογοσκουφη μαζί με τα 28 δις δεν βάζετε ακόμα 1 εκατομμύριο και για μας?
AgiosPistatsios: Από την άλλη η αντιπολίτευση κάνει τη δουλειά της, όποια και αν είναι και όποιους σκοπούς και αν εξυπηρετεί, θεμιτούς - αθέμιτους. Ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως μπορεί με τέτοια ευκολία να ακυρώνει τις μελέτες-αποφάσεις

ΣΑΚ-ΣΑΚ

ο ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Hermes: Θα μας παρουσιάσει την πρόοδο των προσφυγών?

AgiosPistatsios: Προσφυγών? Τίτλος καινούριου σουξέ "Σε έχω προσφυγηηηή.... lalalalala"!
Αυτό θα είναι και το τραγούδι έναρξης της προεκλογικής περιόδου...
Hermes: Εγώ θα πάω, είμαι περίεργος για την ομιλία του. Είναι γνωστό ότι έχει απώλεια μνήμης (τον Μουρτζη και τον Γκοτση δεν τους θυμάται ότι ήταν Δήμαρχοι) αρα θα πει για το Κυριακάτικο πρωινό του. Θα πάω!
patsinos: το πιο ενδιαφέρον θα είναι να τοποθετηθει επί του δικού του προγράμματος, το οποίο έγραφε ως βασική προτεραιότητα την δημιουργία αστικής συγκοινωνίας. Το mini-bus όπως έγραφε χαρακτηριστικά. Μάλιστα έγραφε πως βρισκόμαστε στο +5 και όχι στο παρά πέντε. Πιστεύω λοιπόν ότι η καταγγελία δεν έγινε για να εμποδίσει τη δημιουργία της συγκοινωνίας. Περισσότερο τον πείραξε η κλοπή των πνευματικών του δικαιωμάτων. Αποκατάσταση λοιπόν εδώ και τώρα. Ονομασία της γραμμής 1 ως sak-line. Ή ακόμη καλύτερα το όλο σχέδιο να ονομασθεί "το λεωφορειάκι του Σάκη", κάνει και ρήμα.....

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

w.a.b

Το aeginafree επιστρέφει και γίνετε GOLD.
Τα golden boys του aeginafree θα σχολιάζουν
με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα.

Hermes: Πάει καιρός, για να δούμε πως θα τα πάμε τώρα που μείναμε και χωρίς δουλεία. Έχει πολύ θέμα πάντως το νησί.

Sxoliastis: Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!! .. συνεχίζουμε λοιπόν ,κρίνουμε ,σχολιάζουμε, προβληματιζόμαστε, χρυσός είναι η άποψη,η γνώμη ,η θέση,η αντικειμενικότητα ,ο σχολιασμός και αυτά είναι στοιχεία πραγματικά χρυσάφι. Καλή συνεχεία στο aegina free gold

AgiosPistatsios: Hermes εχείς ενά προβλημά με τους τονόυς...! Στο θέμα μας... Στη μουσική Vol 2, στο βιβλίο 2η έκδοση, στο cinema 2nd version στα blog... gold! Μη μένουμε στα λόγια και ας αρχίσουμε να μοιράζουμε το χρυσό σε κάθε μορφή του... ξέρετε εσείς...!

patsinos: Ζούμε και μετά γράφουμε.... Γιατί ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά... Και μην ξεχνάμε ότι όποιος γράφει εδώ γίνεται αυτόματα χρυσοδάκτυλος... χρυσούλια μου...

bone man: Μην ακούτε κανέναν από τους παραπάνω. Στο κάτω-κάτω μόνο εγώ γράφω με verdana!

bakakeon: το κενό ανάμεσα στη σκέψη και τη ζωή έχει γίνει τεράστιο (και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν ούτε τους ανθρώπους ούτε την θέληση να το γεφυρώσουν). Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα επικοινωνίας.
Δεν νομίζω ότι αυτός ο χώρος φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα, (δεν ασχολείται καν μ’ αυτό) αλλά για να μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε τις σκέψεις μας. Εύχομαι καλή συνέχεια.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

aegina free gold

Η νέα μας πρόταση,
για ένα διαφορετικό blog είναι GOLD!
Είναι εδώ!!!