Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΧΩΣΤΑ !!



Οργή Κοντοβράκη για την εικόνα του νησιού. Έντονη επίθεση εναντίων συγκεκριμένων επαγγελματιών στην ομιλία Σακιώτη.

"Άμεσος και χειμαρρώδης δεν δίστασε να εγκαλέσει για αισθητικές παραβάσεις τους κ. Παπαργύρη («θα μπει κανένας αφηρημένος περαστικός μέσα στη βιτρίνα με τα σφαχτά», είπε), την τερατώδη ταμπέλα του κ. Σκλάβαινα («κατέβασε την κι εγώ θα βγω να φωνάζω σε όλους ότι την κατέβασες») αλλά και το …κουρτινοσέντονο, του ζαχαροπλαστείου ΑΙΑΚΕΙΟΝ"
AgiosPistatsios: Μήπως οι φωνές να γίνουν περισσότερες και πιο δυνατές? Λέω... μήπως?
Ηermes: Τον κομματικό Παπαργυρη τον ενδιαφέρει να ανοίγει την Σ.Ροδη και τίποτα άλλο. Πως έμαθε ότι υπέγραψε ένας δημοτικός υπάλληλος αντι για δυο στην ανάρτηση της απόφασής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου μου κάνει εντύπωση. Εκτός και αν ο υπάλληλος είναι και αυτός κομματικός. Όσο για τον ζωγράφο κάνω πρόταση να γίνει ο χρυσός πολίτης του μήνα . Εικαστικό golden boy κανε την απονομή.
sxoliastis:επιτέλους !!!! μια επώνυμη (χρυσή) φωνή να πει τα πράγματα με το όνομα τούς.
bone man: Μπράβο Νεκτάριε! Εμείς οι υπόλοιποι ας συνεχίσουμε να ανασηκώνουμε τους ώμους αδιάφορα, προσπερνώντας, και ας κρυφοκουτογελάμε με τις "βλακείες που λένε κάτι κουλτουριάριδες".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Κοντοβράκης, έχει κάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μία από αυτές ήταν να φιλοτεχνίσουν τις ταμπέλες των καταστημάτων της παραλίας αυτός και μια ομάδα καλιτεχνών.

stoikos είπε...

Με την ακρίβεια που παίζει δύσκολο το κόβω να μπει στη βιτρίνα του χασάπη ...αφηρημένος περαστικός. Μάλλον για στοχευμένη απαλλοτρίωση κρέατος θα το έβλεπα

Ανώνυμος είπε...

αν τον ενδιαφέρει πάντως η αισθητική ας μίλαγε για τα τον ίδιο τον Παπargy ... έχει κάνει τη βιτρίνα σαν τα μούτρα του "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση".......

stoikos
οι απαλλοτροιώσεις που αναφέρεις έχουν παίξει στην Αθήνα εδώ ποιός τολμάει να απαλλοτροιώσει το Βig Boss? ποιός είναι έτοιμος για Κρητική Βεντέτα?

Χώστα Κοντοβράκι και μετά τις ταμπέλες ξεκίνα πλαστικές σε κάποιες μούρες ανάλογες ... ξέρεις εσύ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΚΤΑΡΙΕ , ΟΛΗ Η ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!
_________________
ΝΕΟ ΒΛΟΓ (???)
http://kapodistriaka.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

tha ithela na mathw an o Nektarios tha ekane tin shetiki anakainisi dwrea ston Papargiri....kai se opoiondipote allon pou den simfwnei me tin aisthitiki tou kallitehnika

Ανώνυμος είπε...

vre nektarie boutique kreatwn exei o papargiris