Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Βιολογικός Καθαρισμός


Διαβάσαμε από το www.aeginaportal.gr ότι ο Δήμος προμηθεύτηκε σύστημα βιολογικού καθαρισμού αξίας 140.000Ε, για τα Ψαράδικα, το Δημαρχείο και τις τουαλέτες.


bone man: Α ρε Κουκούλη γάτε!! Για να δούμε τώρα πoιός θα πάει προεκλογικά να ρίξει χρώμα στις τουαλέτες του Δήμου για να βγει στο λιμάνι. Χωρίς πλάκα όμως, θα μου λείψει αυτή η χαρακτηριστική μπόχα!

Hermes: Περιττό έργο, πεταμένα χρήματα. Εγώ είμαι υπέρ της άποψης του Μουρτζη: Να πηγαίνει 2 φορές την ημέρα το βοθρατζιδικο του Δήμου και να αδειάζει. Κέρδη: Η Αστυνομία θα γράφει τα αυτοκίνητα στο μποτιλιάρισμα, Ο Πτερουδης θα έχει περισσότερη και πιο σταθερή πελατεία με τα καταστήματα αυτά καθημερινά, και περισσότερα έσοδα.
sxoliastis:εγώ θα ρίχνω αμπούλες τα βράδια ειδικά το καλοκαίρι για να μη λήψη η μυρωδιά από το φίλο bone man.ας είναι χιούμορ κανω.το σίγουρο είναι ότι είναι το πρώτο μεγάλο βήμα εξωραϊσμού της παραλίας ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.
όσο για την πρόταση για το βοθρατζιδικο όποιος την έκανε από το δημοτικό συμβούλιο με ένα καλό διαιτολόγιο με όσπρια θα έχει πάντα κοντά του την ατμόσφαιρα που η τεχνολογία θα του στερήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: