Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΣΧΕΔΙΟ?

Κάτι πήρε το αυτί μας για σχέδιο από την Δημοτική Αρχή, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στο νησί μας !

bone man: Η μέχρι στιγμής κοινωνική παρουσία του Δήμου, είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Το σχέδιο όμως που ακούμε ότι εκπονείται για την τόνωση του Αιγινήτη επαγγελματία, των παραγωγικών τάξεων, των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και με προεξέχουσα, τη δημιουργία Δημοτικής Κοινωνικής Επιχείρησης, γίνονται για πρώτη φορά με τέτοιο συντονισμό.

sxoliastis:η πρόθεση σίγουρα επαινετή όμως θα περιμένουμε το πλήρες σχέδιο για να εκτιμηθεί η δυνατότητα εφαρμογής του.




16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα το μάθουμε μόνο όταν το αποφασίσει το παρα-Δημοτικό Συμβούλιο (Ιουλίας Κάτσα και Σπύρου Ρόδη Γωνία)...

Ανώνυμος είπε...

Όταν και αν με το καλό ακουστούν κάποια μέτρα για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ο Μούρτζης θα πει ότι οι διοικούντες συνεχίζουν το έργο του, αλλά τον απαξιώνουν γιατί δεν τον αναφέρουν, ο Γκότσης θα ψελίσει κάτι "για το καλό τους" και θα τραβήξει μία προσφυγή και ο Σακκιώτης θα ψάξει τα κιτάπια του για να δει αν είναι σύμφωνο με τον Κώδικα... Καλά νάμαστε για να ζήσουμε και τούτο..

Ανώνυμος είπε...

μπα κατάλαβαν στο Δήμο ότι υπάρχει κρίση;
Γιατί ψωνίζουν στη Σπύρου Ρόδη και Αφαίας και ξέρουν;

Ανώνυμος είπε...

Αφού η επαγγελματική αφήνει τον Χασάπη να την εκπροσωπεί καλά να πάθει. Αυτός έχει μαγαζί με βιτρίνα extension σε πεζόδρομο και δίνει μάχη να μείνουν ανοιχτοί οι γύρω γύρω δρόμοι για να προσεγγίζουν τα μηχανάκια το μαγαζάκι του. Προχθές (Τετάρτη)το βράδυ μάλιστα, ήταν και το Φιλιππάκι στο μαγαζί του. Σχεδιάζουν την Αίγινα του 2020. ο χασάπης και το βούδι. Αν είναι δυνατό ρε παιδιά, οι άνθρωποι αυτοί να κυκλοφορούν αγιαούρτωτοι…
Και να κομπάζουν πως ενδιαφέρονται για το νησί. Γιατί δε βγαίνει όμως ο λογιστής Πούντος να μας πει για το ποια είναι η οικονομική σχέση του χασάπη με τον δήμο. Ποιος χρωστάει σε ποιόν και πόσα;
Γιατί πρέπει κάποτε να υπάρξει διαφάνεια. Και να μας βγάλουν και στο internet τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δήμου. Γιατί δεν υπάρχει απόρρητο όταν κλέβουν την τσέπη μας. Εκτός αν οι Κουκούληδες έχουν λόγο να τα «κουκουλώσουν». Όμως ας καταλάβουν πως δε τους έβγαλε ο λαός για να κάνουν συμψηφισμούς.
Έλεος Κε Δήμαρχε να έχετε «κορασόν» απαλλάξτε μας από τα γνωστά λαμόγια. Αν πάλι δεν έχετε απαλλάξτε μας από την παρουσία σας, μπας και βγει κανένας ποιο «φενταγιν», γιατί με τα λαπτοπ και το αθώο νυσταγμένο βλέμμα δεν φτιάχνει η βαθειά λερωμένη Αίγινα. Έχουμε πολλούς λεκέδες κε Κουκούλη. Μη προσθέτετε κι άλλους με τα μαθήματα ισορροπίας που πάτε να μας διδάξετε…
Ξευτίλα στα λαμόγια και δημόσια διαπόμπευση τους τώρα. Δικαιούμαστε να ενημερωθούμε. Δε θέλει ούτε κόπο ούτε τρόπο. Αποφασιστικότητα θέλει και θάρος….

Ανώνυμος είπε...

swstoooos o apo panw!!!

Ανώνυμος είπε...

2.500 "AIGINITES" (?) DEN PLIRONOYN DHMOTIKA TELH .... GIATI ???
TI THA GINEI EMEIS EIMETHA MALAKES?
POY EINAI H ISONOMIA ?

Ανώνυμος είπε...

stoixeia exeis? An exeis - pou den exeis - kane ena radevou me ton kouk... pestou ta ... kai vlepoume. Min petas oti sou lene!

Ανώνυμος είπε...

poios einai Ioulias Katsa kai S. Rodi gonia? O Tsitras? Poion enooite peite kai se mas tous asxetous pou den kseroume, na to mathoume?

Ανώνυμος είπε...

Ιουλίας Κάτσα @ Σπ. Ρόδη γώνία απέναντι από του Τσίτρα 1ος όροφος είναι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΙΓΙΝΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Διαλάξτε ποιού ταιριάζει το "παρα-Δημοτικό Συμβούλιο" που είπα στο πρώτο σχόλιο. Αλλά μιλάμε για ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ περίπτωση "παρα..."

Ανώνυμος είπε...

όσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια. Ρίξτε λασπη σε αυτούς που σας ενοχλούν όλο και κάτι θα μείνει αφού δεν καταφέρατε να περάσουν τα φασιστικά μέτρα ο Χασάπης φταίει σάμπως έγινε κανένας ουσιαστικός διάλογος με την επαγγελματική , αλλα στου ύπνου(κουφού) την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!! ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΈΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΟ
ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ?
Ο ΕΥΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Γράφτηκε στα Αιγινήτικα Νέα:
"Η νέα δημοτική αρχή κόπτεται για να πληρωθούν οι 51 αιγινήτες προμηθευτές αλλά στους διαγωνισμούς της καλεί και την Αθηναϊκή αγορά. Νέα Διοίκηση, νέες αρχές, νέες ιδεολογίες…"
Με τις παραπάνω προτάσεις πάει να βγάλει η νεα δημοτική αρχή την Αίγινα απο την οικονομικη κρίση ;

Ανώνυμος είπε...

otan oi aiginites epaggelmaties dinoun stin idia timi aparxeiomena mixanimata exoun k apitiseis meta? Anti n milisoun m tous promitheftes tous kai na katevoun me kaliteri prosfora. Aaaa ... pios arage promitheftis ehei ta aiginitika nea?

Ανώνυμος είπε...

ME TIS PROSFORES POY DINEI O GOYDIS STO DHMO TI GINETAI?
PROSFORES SE MIA KOLA XARTI XWRIS FAKELO PRWTI FORA AKOYW.MORFWMWNOI ANTHRWPOI DIOIKOYN TON DHMO KAI EPIXIRMATIES PWS TO DEXONTAI AYTO.
O RETSINAS GIATI DEN DINEI STO DHMO MIAS KAI EXEI ANATGWNISTIKES TIMES SE SXESH ME THN ATHINA?
POIA H SXESH PTERWTOY ME GOYDH?
O DHMOS PREPEI NA STHRIZEI THN TOPIKH AGORA

Ανώνυμος είπε...

pws ginetai mia pou milame gia tin stirixi tis topikis agoras, i sizigos ergazomeni ston dimo epi twn tehnikwn ergwn proswpiki epilogi tou kiriou koukouli na sintassei tin diakirixi tou dimosiou ergou kai stin sineheia to ergo o dimos na to dinei ston ergolavo sizigo tis?
prokeitai gia tihaio gegonos?i gia milimeni kai stimeni diadikasia.
otan leme oti ta erga tha ta dinoume stous aiginites epixeirimaties gia na tonwsoume tin agora tis aiginas mipws telika ennoume to moirasma twn xrimatwn tou dimou stous kollitous pou mas katalavainoun me poikilomorous tropous?
telika to kerdos einai mono oi psioi pou tha mas feroun oi kollitoi tin wra twn eklogwn?i iparhei kai kati allo?....ena glifitzouri, as poume

Ανώνυμος είπε...

Τι λές ρε, έχεις πάει στο Ρετσίνα να δεις τι γίνεται με τις τιμές. Σου πιάνει τον κ