Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Συνάντηση



Μετά την πρωτοβουλία Κουκούλη, ο Υπουργός ζήτησε συνάντηση μαζί του.
bone man: Ο Κουκούλης έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε Δήμαρχος στο Δήμο του. Έδωσε το στόχο, έκανε προτάσεις και δέχτηκε προτάσεις. Σ' αυτό το σημείο είχαμε φτάσει στην Αίγινα πΚ (προ Κουκούλη)... να θεωρούμε το αυτονόητο ... άθλο!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Wowwwwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll vote 'm again ......

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ασχοληθήκατε και λίγο με την ουσία, γιατί απότι διάβασα στη ΝΕ, εχθές δεν υπήρχαν μόνο προτάσεις αλλά και δεσμεύσεις

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ειπε ο μεγας οικονομολογος Κουκουλης...Θα κανω τους πλουσιους πλουσιοτερους και τους φτωχους φτωχοτερους...καλα ρε μετρα ειναι ειναι αυτα για να τους φτωχους??? Ή δεν ξερει ποιοι ειναι οι φτωχοι?
Απο πολυ μακρια μας ηρθε αυτος...και ακομη δεν ξερει που ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

auto katalaves esu? den kserw apo pou eirthe, alla kai esy eisai allou, arxika den anakoinvse kati gia tis eupatheis oikogeneies alla mono gia tin anaptiksi se ayti tin sunantisi. eipai oti to epeergazete auto to kommati. (nomizw simera eixe sunenteuksi tupoy---nomizw). Skeftite me ton Mourtzi kai tous allous antidraseis se mia tetoia krisi (tha poylagan kai to fax)

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5,23,Εσυ τι καταλαβες???
Το εγραψα και αλλου,τι παει να πει θα δωσω τα εργα σε εργολαβους του νισιου?
Οι εργολαβοι του νισιου ειναι ζαμπλουτοι μεγαλε!!! τα εχουν πιασει χοντρα απο την αναπτυξη του νισιου (οικοδομικη αναπτυξη) .
Και ομως δεν εχουν ουτε Αιγινιτες στην δουλεια ουτε καν ειναι ασφαλισμενοι οι εργατες τους.
Μιλαμε για πολυ λαμογια εδω τωρα!!!

Ανώνυμος είπε...

na ta dwsei tote se athinaious?

Ανώνυμος είπε...

το οτι οι δημιουργοι των blog ειναι κατα πλειοψηφια ψηφοφόροι του Υπνου είναι και επίσημα πλέον γνωστό οπότε δεν με εκπλήσειτο γεγονός οτι θα τον ξαναψηφίσουν. Τώρα για το τι θα έκανε ο προηγούμενος δεν το ξέρουμε διότι δεν είναι στην διοίκηση πλέον. Οπότε ο έχων την πιτα και το μαχαιρι αποφασίζει, αλλα εμενα γιατι μου δείχνει ότι ειναι επικοινωνιακό τρυκ και ανατπάντηση στην κίνηση Σακκιωτη δηλ. αντι για χριστουγενιατικο αρωμα μου ερχεατι προεκλογικο και ειναι ακομα νωρις.
ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ