Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Dead Idols



Οι μέρες μας χρειάζονται είδωλα, πρότυπα... Δυστυχώς ένας Λαζόπουλος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη και την ελπίδα... Πού κρύφτηκαν οι καλλιτέχνες οεο? Τους έφαγε και αυτούς το σύστημα?

sxoliastis: είναι έτσι ακριβώς, και μόνο ότι θεωρούμε το Λαζόπουλο ικανό για άνοιξη και ελπίδα αποδεικνύει την πλήρη απουσία ινδαλμάτων τής σημερινής νεολαίας.
Κάποτε αυτοί που αποτελούσαν τα ινδάλματα μιας γενιάς ήταν άνθρωποι που καταξιώθηκαν στις συνειδήσεις των νέων μέσα από αγώνες ,φυλακές, και βασανιστήρια .
Δυστυχώς η σημερινή εποχή της αφθονίας και των καταναλωτικών αγαθών δεν προσφέρεται
για ανάδειξή ινδαλμάτων η σημερινή εποχή δεν μπορεί να να αναδείξει ούτε ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ουτε ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ουτε ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ και μια και η κουβέντα μας είναι και για καλλιτέχνες πως είναι σε θέση η σημερινή κοινωνία να αναδείξει ένα ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ,έναν ΒΟΒ DYLAN και μια JOAN BAEZ .
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

AgiosPistatsios: Δεν νομίζω ολοι αυτοί που βγαίνουν και διαδηλώνουν να είναι χορτασμένοι... Κάτι δεν έχουμε κατανοήσει σωστα.

2 σχόλια:

sxoliastis είπε...

φιλε α/p είναι απλό τα ινδάλματα τα παράγει οι κοινωνία και το σύστημα ,και αυτή τη στιγμή η κοινωνία και το σύστημα αποτελείται από βολεμένους και χορτασμενους ,οι μαθητές είναι ένα πολύ μικρο ποσοστό αυτής τής κοινωνίας και μακάρι να είναι πολλοί για να κάνουν αλλαγές ,ο ΕΛΥΤΗΣ έγραφε....για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ ,θέλει νεκροί χιλιάδες να'ναι στους τροχούς...
αυτα .Επρεπε να καταλάβεις όμως ότι δεν αναφέρομαι στο κίνημα των μαθητών άλλα στον πολύ σωστό προβληματισμό σου γιατί δεν έχουμε ινδάλματα σήμερα δεν πειράζει όμως χαρά μου είναι να επικοινωνώ μαζί σας.
ΥΣΤΕΡ.επέτρεψε μου μόνον το δικαίωμα της διαφωνίας αν ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ έχει τις προϋποθέσεις για να είναι ίνδαλμα για τη σημερινή νεολαίας

AgiosPistatsios είπε...

Μετά από την ανάλυσή σου βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα ίδολα παρότι μοιάζουν πολλά στη πραγματικότητα είναι λιγότερα από ότι στα παρελθόν και φτάνουν μέχρι το στάδιο της πώλησεις. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα συμφωνήσω.
Όσον αφορά το Λαζόπουλο, τον παρακολουθώ, δεν είμαι φαν, πιστεύω βγάζει κάτι